Electronic Beats Romania
News

Alături de Vintilă Mihăilescu - concert caritabil la Ateneul Român

Vintilă Mihăilescu

Pe 15 iulie are loc la Ateneul Român un concert caritabil pentru susținerea antropologului Vintilă Mihăilescu.

Profesorul Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat în septembrie 2018 cu Leucemie Acută Mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. Transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face în Franța. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro.

Cu această ocazie, Fundația Calea Victoriei organizează pe 15 iulie la Ateneul Român din București un eveniment caritabil.

Concertul îi include pe dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru (deținătorul viorii Guarneri, care a aparținut lui George Enescu), soprana Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București și tenorul George Vîrban.

Prețul unui bilet variază de la 200 la 2500 de lei. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori și autori din România. A pregătit cu multă răbdare și dăruire numeroase generații de sociologi și antropologi, a susținut numeroase conferințe, a publicat cărți valoroase și a scris sute de articole pe teme actuale ale societății românești, oferind o analiză lucidă și necesară a realităților locale în context european.

*credite foto: George Popescu (Poqe)

Loading...