Electronic Beats Romania
News

Afterlife revine cu Tale Of Us, Laurent Garnier, Agents Of Time și Adriatique

Laurent Garnier

The Mission și Afterlife revin cu un nou party la începutul lunii martie, la Romexpo din București.

Sâmbătă, 9 martie, The Mission și Afterlife revin cu un nou eveniment de amploare în pavilionul B1 al Romexpo, București.

Line up-ul serii îi include pe Tale Of Us, Laurent Garnier, Adriatique și Agents Of Time, iar pentru doritori, biletele pot fi cumpărate de aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Organizatorii promit „un show de o adevarată virtuozitate eclectică cu

fascinante străluciri eterice”. Protagoniștii nopții sunt îndrăgiții artiști italieni Carmine Conte și Matteo Milleri de la Tale Of Us, legendarul DJ și producător francez Laurent Garnier, elvețienii Adrian Shala și Adrian Schweizer de la Adriatique (unul din cele mai în vogă proiecte muzicale electronice ale momentului), și, nu în ultimul rând, trio-ul italian Agents of Time (format din Andrea Di Ceglie, Fedele Ladisa și Luigi Tutolo).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Pentru un voiaj multi senzorial, programul este completat de proiecțiile vizuale unice ale labelului Afterlife (platforma înființată de Tale of Us în 2016). 

Și mai e ceva: fii pe fază pe Telekom Electronic Beats România, pentru că avem un interviu cu Agents of Time pe care îl vom publica zilele viitoare.

Loading...