Electronic Beats Romania
Technics SL-1200 series 50th Anniversary

Modelul de pick-up SL 1200 de la Technics aniversează 50 de ani

Noul model SL-1200M7L se bazează pe precedentul SL-1200 MK7.

Compania Technics sărbătorește cea de-a 50-a aniversare cu lansarea unui nou model de turntable bazat pe playerul lor clasic pentru DJi, legendarul model SL-1200.

1200 este cel mai emblematic platan pentru DJi făcut vreodată și este în continuare preferatul majorității DJilor de vinil de astăzi, în ciuda faptului că a împlinit anul acesta o jumătate de secol.

Noua versiune – SL-1200M7L – are același design ca și 1200, dar cu un braț auriu și o gamă de culori din care să-ți poți alege design-ul preferat. De asemenea, fiecare model e gravat cu un număr unic și un covoraș de culoare aurie cu sigla Technics. Este disponibil în șapte culori diferite: negru, roșu, albastru, alb, verde, galben și bej.

La fel ca MK7, modelul aniversar dispune, de asemenea, de rigiditate ridicată și izolație cu amortizare crescută, pentru a evita vibrațiile chiar și în mediile cele mai zgomotoase și provocatoare posibil. Îți poți regla cuplul vitezei de frânare de pornire și oprire, ajustări precise și stabile ale pitch-ului, funcționalitatea de redare inversă și multe altele.

SL-1200M7L costă 899 GBP și este disponibil acum. Vizitează site-ul Technics pentru mai multe informații.

Hai cu noi.

Published April 07, 2022.