Electronic Beats Romania
Roland TR-707 și TR-727

TR-707 și 727 – adăugate în serviciul Roland Cloud

Două drum machine-uri legendare au fost adăugate la serviciul de abonament Roland Cloud Synth. Modelele 727 și 707 nu sunt la fel de faimoase ca celelalte instrumente din gama TR (respectiv 808 și 909), întrucât foloseau probe PCM exclusiv și nu prezentau sunete sintetizate.

Având în vedere restricțiile de sampling PCM la momentul respectiv, acestea sunt relativ mai subțiri, dar au propriul lor caracter distinct, și au fost folosite în înregistrări clasice de către artiști precum Madonna, Luke Vibert și Aphex Twin.

Roland TR-707 și TR-727
Roland TR-707 și TR-727

Roland a adăugat câteva caracteristici moderne versiunilor de plugin-uri, inclusiv modelarea propriului comportament analogic al circuitului, pentru a conferi sunetului un pic mai multă greutate și caracter.

De asemenea, au adăugat un sequencer actualizat – află ce mai e nou aici și urmărește videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii.

Abonamentul la Roland Cloud începe de la 2,99 de lire sterline pe lună și oferă multe alte plugin-uri din linia iconică de instrumente Roland.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published September 10, 2021.