Electronic Beats Romania
Kraftwerk Remixes

Pachet nou de remixuri la Kraftwerk

Cu remixuri de la Underground Resistance, Orbital, François K. și mulți alții – plus propriile reeditări ale celor de la Kraftwerk.

După apariția sa pe toate platformele de streaming în decembrie 2020, compilația Kraftwerk Remixes va fi lansată în format fizic, pe vinil ca set de 3 discuri și pe CD, ca set de două CD-uri. Materialul va apărea la casa de discuri Parlophone Records pe 25 martie 2022 și este disponibil pentru pre-comandă acum.

Compilația prezintă influența imensă a trupei Kraftwerk asupra culturii de club și DJing, a muzicii techno și a tuturor formelor de muzică electronică de dans. Cu 19 remixuri oficiale, compilația adună remixurile Kraftwerk alături de contribuțiile unora dintre cei mai mari DJi și producători din lume, inclusiv François Kervorkian, William Orbit, Étienne de Crécy, Orbital, Underground Resistance, DJ Rolando și Hot Chip. Remixurile sunt preluate din diverse single-uri Kraftwerk din 1991-2021.

Albumul găzduiește, de asemenea, cea mai recentă producție de studio Kling Klang a Kraftwerk, cu „Non Stop” și remixuri ale pieselor „Home Computer” și „Tour De France (Etape 2).” Piesa „Non Stop” a început ca un sunet înregistrat pentru MTV în anii 1980, dar în 2020, Kraftwerk a luat clipul original de 30 de secunde și l-a transformat într-o odisee completă de opt minute, așa cum apare aici.

Kraftwerk Remixes
Kraftwerk Remixes

Fanii și colecționarii Kraftwerk vor fi încântați să vadă includerea lui William Orbit Hardcore Mix pentru piesa „Radioactivity”, care anterior era disponibil doar pe vinil. Alte adăugări notabile includ reelaborarea piesei „Expo 2000” de către DJ Rolando, Francois K și Étienne.

Remixurile lui de Crécy la piesa „Aéro Dynamik”, propriul remix al lui Kraftwerk din „The Robots” („Robotnik”) și mixul extins al lui Hot Chip la piesa „La Forme.” În timp ce toate remixurile prezentate sunt disponibile pe serviciile de streaming, copiile fizice au fost de mult timp epuizate, așa că această lansare triplu vinil și dublu CD este o completare binevenită la catalogul Kraftwerk, și în special un must-have pentru DJi.

Materialul poate fi comandat în avans de aici.

Tracklist:

Side A

1. Non Stop
2 Robotnik (Kling Klang Mix)
3. Robotronik (Kling Klang Mix)

Side B

1. Home Computer (2021 Single Edit)
2. Radioactivity (William Orbit Hardcore Remix – Kling Klang Edit)
3. Radioactivity (François Kervorkian 12″ Remix)

Side C

1. Expo 2000 (Kling Klang Mix 2002)
2. Expo 2000 (Francois K and Rob Rives Mix)
3. Expo 2000 (Kling Klang Mix 2001)

Side D

1. Expo 2000 (DJ Rolando Mix)
2. Expo 2000 (Orbital Mix)
3. Expo 2000 (Orbital Mix)
4. Expo 2000 (Ur Thought 3 Mix)

Side E

1. Aéro Dynamik (Kling Klang Dynamix)
2. Aéro Dynamik (Alex Gopher / Etienne de Crecy Dynamik Mix)
3. Aéro Dynamik (Francois K Aero Mix)

Side F

1. Tour De France (Etape 2) [Edit]
2. Aéro Dynamik (Intelligent Design Mix by Hot Chip)
3. La Forme (King of the Mountains Mix by Hot Chip)

Urmărește-ne pe social media.

Published March 10, 2022.