Electronic Beats Romania
Electro. From Kraftwerk to Techno.

O nouă expoziție dedicată muzicii electronice: Electro. From Kraftwerk to Techno.

Expoziția va fi deschisă până pe 15 mai la Museum Kunstpalast din Düsseldorf.

O nouă expoziție despre muzica electronică a fost deschisă la Düsseldorf.

Disponibilă în cadrul muzeului Kunstpalast din 9 decembrie până pe 15 mai, expoziția Electro. From Kraftwerk To Techno. explorează istoria muzicii electronice și interconexiunile acesteia cu alte forme de artă. Este prima expoziție mai mare de muzică electronică ce a fost prezentată de către muzeul Kunstpalast.

Explorând o perioadă ce se întinde din anii ’70 până în zilele noastre, expoziția acoperă trupa Kraftwerk, muzica techno din Detroit, muzica house din Chicago, hip-hop și cultura rave din anii ’90. Există peste 500 de exponate, cum ar fi instrumente, generatoare de sunet personalizate, filme, fotografie, design grafic și clipuri audio.

Printre artiștii prezentați se numără Daft Punk, Laurent Garnier, Jean-Michel Jarre și Mouse On Mars. Expoziția include și o punere în scenă a spectacolelor multimedia ale trupei Kraftwerk.

Electro. From Kraftwerk To Techno. a fost concepută inițial de către Musée de la Musique — Philharmonie de Paris. Iterația de la Düsseldorf a fost creată în parteneriat cu Ralf Hütter de la Kraftwerk.

Urmărește trailerul expoziției mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 21, 2022.