Electronic Beats Romania
Drumlogue

Korg lansează Drumlogue, primul drum machine hibrid

Prezentat drept „primul drum machine hibrid”, Drumlogue este descris ca o „schimbare de paradigmă”.

La începutul anului trecut te anunțam că cei de la Korg intenționează să lanseze un drum machine hibrid analog-digital, numit drumlogue, despre care au vorbit în cadrul NAMM Show din Statele Unite, cel mai mare eveniment din lume dedicat exclusiv comerțului pentru industria de produse muzicale, audio și industria tehnologiei pentru evenimente, organizat anual de NAMM (National Association of Music Merchants).
Între timp Korg a dezvăluit noul său produs, Drumlogue, care este descris ca o „schimbare de paradigmă” și prezentat drept „primul drum machine hibrid”.
Reunind tobe analogice și sintetizatoare digitale, noul produs Drumlogue polifonic cu 11 voci a fost conceput de inginerul Korg Junichi Ikeuchi și conține „circuite analogice nou dezvoltate”, folosite pentru a genera sunete precum kick, snare și tom-uri joase/înalte. Sequencerul „extrem de puternic” în 64 de pași are funcții noi, inclusiv capacitatea de a edita secvențe pe afișajul OLED.
Drumlogue Drumlogue
Din punct de vedere digital, aparatul are șase sloturi bazate pe PCM și sample-uri, iar aceste sample-uri pot fi importate prin conectarea drum machine-ului la un laptop prin USB. Există, de asemenea, un Multi-Engine suplimentar (o versiune extinsă a Multi-Engine găsită în alte produse „logue care combină modularea de fază variabilă Variable Phase Modulation – VPM și motoare generatoare de zgomot), care permite utilizatorilor să-și personalizeze Drumlogue-ul cu sunete noi de sintetizator și să le ofere pieselor o „bogăție armonică”.
Există, de asemenea, modul Chain, modul Loop și Randomisation, precum și o serie de efecte separate în categorii de delay, reverb și master.
Drumlogue va fi disponibil la finalul anului 2022 și are un preț de 529 de lire sterline. Află mai multe de pe site-ul Korg, iar mai jos poți asculta niște demo-uri și urmări un clip demonstrativ.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Drumlogue Drumlogue

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published September 28, 2022.