Electronic Beats Romania
Korg opsix

Korg lansează un nou sintetizator – opsix

Costă 799 de lire și apare pe piață în decembrie.

Korg a anunțat un nou sintetizator hardware numit opsix. Sintetizatorul FM are aceeași formă ca alte sintetizatoare din gama sa și promite să faciliteze programarea formelor dificile de sinteză.

Opsix oferă șase fadere și butoane care reprezintă fiecare operator, cu o opțiune diversă de waveform-uri, precum și un filtru care introduce caracteristici de sinteză mai subtile.

Synth-ul include MIDI DIN, USB și o ieșire stereo. Există, de asemenea, 30 de efecte diferite la bord, inclusiv EQ, chorus, flanger, phaser, stereo delay și reverb. La fel ca celelalte sintetizatoare din gama „logue”, are un ecran OLED pentru editare de bază și informații sub waveform-uri. Este extrem de util pentru sinteza FM, astfel încât utilizatorii să poată vedea armonicile și waveform-urile individuale, folosind osciloscopul încorporat. Există și un sequencer de note polifonice cu șase voci încorporat.

Compania japoneză descrie designul cu 32 de voci ca un sintetizator FM „modificat”, combinând editarea intuitivă a interfețelor analogice cu un motor de sunet digital cu șase operatori.

Mai jos poți asculta câteva demo-uri făcute în noul opsix.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Opsix costă 699 de lire sterline și va fi disponibil din decembrie. Urmărește videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published November 12, 2020.