Electronic Beats Romania
Donato Dozzy

Donato Dozzy scoate un disc drum and bass

Din ce în ce mai mulți artiști din zona de techno și muzică electronică de dans se întorc la drum and bass și îi descoperă noi valențe sonice; unii chiar mărturisesc că acum îl înțeleg mai bine decât în urmă cu câteva decenii.

De exemplu, artistul italian Donato Dozzy va lansa la finalul lunii noiembrie 2020 un disc drum and bass, la labelul Samurai Music.

EP-ul The Tao are patru piese și a fost numit după pisica producătorului de techno italian. Label-ul Samurai Music spune că piesa Tao este „cu siguranță cea mai fericită melodie pe care am lansat-o vreodată”.

Este pentru prima dată când Dozzy lansează un disc complet drum and bass, dar nu e prima lui întâlnire cu acest gen, întrucât încorporează dnb în DJ seturile sale de mai mulți ani. Anul trecut a contribuit cu un remix drum and bass pentru o piesă de la Homemade Weapons, lansat tot la Samurai.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tao este cel mai recent release care îl scoate pe Dozzy din zona de confort cu care era obișnuit. De altfel, călătoriile sonice ale artistului italian au atins noi destinații, dintre care cel mai recent un album colaborativ de synth pop numit Il Quadro Di Troisi și făcut împreună cu Eva Geist.

Ascultă piesa „Dusty Bones” mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Published November 06, 2020.