Electronic Beats Romania
Charlotte de Witte

Charlotte de Witte – locul 1 în DJ Mag Alternative Top 100 din 2021

Pentru a doua oară consecutiv, Charlotte de Witte câștigă primul loc în topul 100 alternativ desfășurat de DJ Mag.

Charlotte de Witte a ocupat locul 1 în sondajul Alternative Top 100 DJ din acest an, realizat de DJ Mag și Beatport.

Starul techno belgian deține prima poziție pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut l-a detronat pe Carl Cox, care anterior ocupase locul 1 în fiecare an de la lansarea sondajului în 2018.

de Witte a urcat încă nouă locuri în sondajul original Top 100 DJ din acest an, câștigând încă o dată premiul pentru cel mai bun (sau popular) DJ de muzică techno.

Artista belgiană a fost ocupată în ultimul an cu extinderea propriei sale case de discuri KNTXT, despre care poți afla mai multe de aici. Numai în acest an au fost lansate aici două noi EP-uri solo. Mai mult, anul acesta a apărut și un remix la hit-ul trance „The Age of Love” (realizat împreună cu Enrico Sangiuliano), dar și un livestream de pe circuitul italian de curse de Formula 1 Autodromo Internazionale del Mugello (unde a putut să se plimbe și cu un Ferrari), diverse playlist-uri tematice împreună cu Apple Music și chiar o gamă de îmbrăcăminte de tip boutique, în colaborare cu marca belgiană de îmbrăcăminte 42I54.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

„Sunt foarte fericită că sunt din nou numărul 1 și că, în sfârșit, pot pleca din nou la drum, încet, dar sigur”, a spus ea.

De asemenea, Charlotte de Witte a confirmat recent planurile de a mixa timp de 10 ore, la începutul anului viitor. Programat pentru 5 februarie, evenimentul KNTXT va marca cel mai mare spectacol de arenă de-al artistei și va avea loc la Flanders Expo din orașul ei natal, Gent.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Acesta e cel de-al treilea an în care DJ Mag, în asociere cu Beatport prezintă acest top alternativ. Lista e întocmită prin combinarea voturilor din sondajul Top 100 DJs cu datele vânzărilor house și techno de pe Beatport.

Principalul sondaj Top 100 DJ încă e dominat de EDM și trance (cu David Guetta fruntaș în acest an), așa că sondajul alternativ oferă oportunitatea de a pune în lumină DJ-ii care prezintă o muzică situată undeva mai la periferia sondajului global în ultimii ani, în ciuda faptului că au avut audiențe uriașe în întreaga lume.

În primele poziții ale topului alternativ din acest an se clasează Carl Cox (pe locul 2), urmat îndeaproape de Claptone, Adam Beyer și Amelie Lens. În primele zece poziții se mai clasează Boris Brejcha (pe locul 6), Nina Kraviz (pe 7), Jamie Jones (8), Peggy Gou (9) și Nora En Pure (10), astfel că raportul dintre DJi femei și bărbați este egal în acest an.

Poți consulta lista completă aici.

Hai cu noi.

Published October 28, 2021.