Electronic Beats Romania
The Prodigy - The Fat Of The Land

The Prodigy relansează albumul The Fat Of The Land în ediție aniversară

Cu ocazia a 25 de ani de la lansare, noua ediție a legendarului album include un remix de-al lui Andy C la piesa „Firestarter”.

The Prodigy au anunțat o reeditare pe vinil în ediție limitată a influentului lor disc lansat în 1997, „The Fat Of The Land”, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare.

Discul reproiectat urmează să fie lansat pe 4 noiembrie prin intermediul casei de discuri XL Recordings într-un număr limitat de copii de vinil argintiu și o versiune „reimaginată” a lucrării originale a discului de Alex Jenkins.

LP-ul a împlinit 25 de ani pe 30 iunie; este un album care a primit aprecieri la nivel mondial la lansare în ’97 și a dominat topurile atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA, vânzându-se în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Într-o reimaginare a discului fundamental, trupa l-a chemat pe legendarul DJ și producător de drum ‘n’ bass Andy C pentru a reface hit-ul „Firestarter”, prezent pe versiunea originală a albumului alături de alte piese cunoscute precum „Smack My Bitch Up”, „Fuel My Fire” şi „Breathe”.

Pe lângă o versiune reeditată a discului, The Prodigy a anunțat și un turneu în spatele aniversării alumului, care va începe vara asta. Grupul urmează să cânte o serie de spectacole în Marea Britanie, toate fiind acum sold out.

Vorbind despre turneu, trupa a spus: „Abia așteptăm să ne întoarcem pe scenă pentru a le cânta oamenilor din nou piesele noastre. Cea de-a 25-a aniversare a albumului Fat Of The Land a părut momentul potrivit pentru noi să facem un pas în față.”

LP-ul dublu în ediție limitată este programat pentru lansare pe 4 noiembrie. Poți comanda în avans discul de aici.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Tracklist:

1. ‘Smack My Bitch Up’
2. ‘Breathe’
3. ‘DieselPower’
4. ‘Funky Shit’
5. ‘Serial Thrilla’
6. ‘Mindfields’
7. ‘Narayan’
8. ‘Firestarter’
9. ‘Climbatize’
10. ‘Fuel My Fire’

Hai cu noi.

Published July 14, 2022.