Electronic Beats Romania
Music

YellLow: "Trupa e hobbyul care ne ține împreună de când eram copii"

YellLow

„Pe 13 aprilie, ne așteptăm ca cei care nu ne cunosc, să se bucure cu inima deschisă de performance-ul a 4 prieteni care cântă împreună muzică electronică.”

Cei de la YellLow vor fi în Club Control, pe 13 aprilie, la evenimentul de lansare Telekom Electronic Beats în România. Până atunci, ne-au răspuns la câteva întrebări, de încălzire:

Când a fost ultima dată când ați greșit pe scenă o piesă?

Haha, o primă întrebare grea :)) Cred că toți facem mici greșeli, din când în când. De obicei, se întâmplă când ne lăsăm prea mult duși de val. Când muzica explodează și ne pierdem în ea. Nu ne mai interesează neapărat forma și dăm tot ce avem din noi.

Cum arată pentru voi vara perfectă?

Toți avem gusturi diferite, de la muzica pe care o ascultăm, până la destinațiile de vacanță pe care le preferăm. În orice caz, aș spune că, dacă am cânta la un event privat pe o plajă din Ibiza, ne-am simți răsfățați de vară. Unde ești, vară? 

Aveți timp pentru alte activități personale?

Am spune că Yellow e o astfel de activitate :)) Toți avem joburi, salvăm oameni sau animale, programăm la computer sau învățăm copii să cânte. După job, avem ceva timp de startupuri sau să mergem să-i facem galerie lui Alex la competițiile de squash sau Ju-Jistsu Brazilian. Andi e acum profesor universitar, iar Luiza și Radu cântă și în alte proiecte muzicale. Trupa YellLow e hobbyul care ne ține împreună de când eram copii. Legătura asta personală este cea mai mare realizare a noastră.

Ce așteptați de la public pe 13 aprilie?

Așteptăm să-și ia la ei pantofii de dans. Nu suntem o formație liniștită, dar nici una plictisitoare, așa că s-ar putea să ne distrăm de minune împreună. Dar, cel mai important, ne așteptăm ca cei care nu ne cunosc, să se bucure cu inima deschisă de performance-ul a 4 prieteni care cântă împreună muzică electronică.

Hai să-i cunoști mai bine pe cei de la YellLow vineri, 13 aprilie, în Club Control. Ia-ți bilet de pe eventbook.ro.

Loading...