Electronic Beats Romania
Music

Vril revine cu un nou album la Delsin Records

vril delsin records

Aflat la cel de-al patrulea album al carierei sale (plus zeci de EP-uri), Vril revine la casa de discuri olandeză Delsin Records cu Anima Mundi, un nou album lansat în format triplu-vinil și digital.

Vril este un cuvânt tibetan, însoțit și de un simbol grafic. Poate fi tradus ca forța vieții, forța vitală, sau energie vitală, (bioenergie), dar și ca vibrație. Parte din aceste ingrediente par a fi și armele secrete care guvernează sound-ul specific al producătorului german de muzică electronică.

Povestea albumului respectiv a început în 2017, când artistul a lansat pe casetă (la casa de discuri Giegling) o versiune brută și aparent incompletă a acestui material.

Compus din 13 piese, albumul în cauză este o călătorie fascinantă prin universul muzical al artistului din Hannover, de la deep techno la muzică experimentală ambient pentru trup, minte și suflet.

Lansat oficial pe 15 octombrie 2018, ‘Anima Mundi’ este cel de-al doilea album al lui Vril lansat la casa de discuri Delsin, după ‘Portal’ apărut tot aici în 2015, unul din cele mai titrate albume techno din ultimii 5 ani.

Ascultă o piesă de pe noul album al lui Vril mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: Cinci piese techno de la Alexandru Jijian

Loading...