Electronic Beats Romania
Music

Urmărește noul clip Shape the Future de la Nightmares on Wax înainte de live performance-ul din București

Nightmares on Wax

Nightmares On Wax anunță detalii despre noul album și turneul din 2018 care se oprește și în București la petrecerea de lansare Telekom Electronic Beats.

Nightmares On Wax anunță detalii despre noul album și turneul din 2018 care se oprește și în București la petrecerea de lansare Telekom Electronic Beats.

Cu ocazia lansării platformei Telekom Electronic Beats în Romania, pregătim un eveniment memorabil cu Modeselektor și Nightmares on Wax și mulți alți invitați locali. Timp de două zile în Aprilie petrecem, colecționăm muzică și amintiri plăcute în Club Control din București.

Nightmares on Wax au lansat un nou album în Ianuarie 2018, la Warp Records. „Shape The Future” este o colaborare între George Evelyn și Allan Kingdom, Sadie Walker, Andrew Ashong, Kuauhtli Vasquez și Wixarika Tribe care au lucrat cu vocile lui Jordan Rakei (Ninja Tune), Mozez și Flume. Rezultatul este spectaculos și se întinde pe două LP-uri cu 12 piese care combină soul, hip-hop cu dub și elemente inspirate din muzica de club reflectând stilul eclectic și consacrat pe care l-au perfecționat de-a lungul anilor în timpul performance-urilor, dj seturilor sau orelor petrecute în studio.

„Shape The Future” Tour 2018 are o dimensiune internațională ajungând în multe colțuri ale lumii și, din fericire, pe 13 Aprilie avem ocazia să-i ascultăm pe Nightmares on Wax live în Club Control din București. Până atunci, urmărește clipul „Shape The Future”, regizat de Ruffmercy pentru Nightmares on Wax, extras de pe albumul cu același nume.

Loading...