Electronic Beats Romania
News

The Chemical Brothers lansează un nou album: No Geography

The Chemical Brothers No Geography

The Chemical Brothers lansează un nou album după o pauză discografică de patru ani.

No Geography” este cel de-al nouălea album al britanicilor de la The Chemical Brothers. Conține 10 piese noi și va fi lansat oficial pe 12 aprilie la casa de discuri Virgin EMI Records.

Noul album este continuarea precedentului „Born In The Echoes” lansat în 2015 tot la Virgin EMI.

Coverul noului album The Chemical Brothers reprezintă o poză prezentă în bookletul albumului „Consequences” lansat de către duo-ul Godley & Cream în 1977. Kevin Godley și Lol Creme sunt doi dintre foștii membri ai legendarului grup pop/artrock 10cc, activ în anii ’70.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Albumul a beneficiat până acum de patru extrase pe single, până la lansarea oficială din 12 aprilie. Toate single-urile au beneficiat de videoclipuri.

Spre deosebire de precedentul material din 2015, care a avut parte de o suită de invitați (între care Beck, St. Vincent și Q-Tip), noul album No Geography include doar două colaborări, cu norvegianul Aurora și rapperul japonez Nene.

La fel ca mulți ani muzicieni alarmați de mirajul celebrității și consecințele nefaste pe care aceasta le aduce asupra muzicii lor, The Chemical Brothers sunt surprinși pe noul album întorcându-se la origini, la rădăcini.

Mărturie stă și single-ul de mai jos, „Got To Keep On”. „La un moment dat, în timpul înregistrării albumului No Geography, Tom Rowlands și Ed Simons au apăsat butonul de reset”, a spus Astralwerks. „Totul a început cu construcția unui studio într-un studio, un spațiu similar cu cel folosit în urmă cu 20 de ani, atunci când au făcut primele două albume. Astfel, în procesul de producție a fost folosit și echipament găsit în mansarda lui Tom, peste care se depusese praful de foarte mulți ani.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Astfel, primul extras pe single de pe noul album The Chemical Brothers este „Free Yourself”, urmat de single-ul ”MAH (Mad as Hell)”. Pe 1 februarie a fost lansat al treilea single, „Got To Keep On” (cu videoclip regizat de Michel Gondry), urmat de „We’ve Got to Try”, apărut oficial pe 8 martie.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

1. Eve of Destruction
2. Bango
3. No Geography
4. Got to Keep On
5. Gravity Drops
6. The Universe Sent Me
7. We’ve Got to Try
8. Free Yourself
9. MAH
10. Catch Me I’m Falling

Poți să cumperi noul album de aici.

Loading...