Electronic Beats Romania
News

Festivalul Sunwaves 27 nu mai are loc anul acesta

Sunwaves 27

Ediția 27 a celui mai longeviv festival de muzică electronică din România nu va mai avea loc conform planului, anunță organizatorii.

„Deși am așteptat cu optimism, Sunwaves 27 nu poate avea loc în această vară, chiar dacă starea de urgență a trecut deja de două săptămâni. Sunwaves a fost întotdeauna despre experiențe personale și bucurie, în timp ce lunile următoare sunt toate despre a rămâne în siguranță și a evita adunări mari. Este prima dată când dăm skip unei ediții, iar asta doare, inevitabil, dar aduce și garanția că următoarea ediție va oferi mai multă emoție ca niciodată”, au scris organizatorii pe Facebook.

Ediția 27 a festivalului Sunwaves fusese inițial reprogramată de pe 1 mai pe 25-30 iunie. Biletele achiziționate deja pot fi folosite la oricare din evenimentele Sunwaves viitoare: ediția 28 din perioada 4-8 septembrie 2020, sau edițiile 29 (între 29 aprilie – 4 mai 2021), respectiv 30 (început de septembrie 2021).

Așa că dacă nu știi ce să faci vara asta, poți începe cu (re)vizitarea acestui livestream de 11 ore realizat de Sunwaves pe 1 mai. Sesiunea include set-uri de la Priku, Gescu b2b Arapu, Raresh, Cap și Mihigh, precum și visuals semnate de Cote și Noetic.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

*photo: Ogarev / Xlr8r

Loading...