Electronic Beats Romania
Music

Intră în universul muzical al lui Scopter și descoperă câteva dintre producțiile proprii și piesele sale preferate

Intră în universul muzical al lui Scopter și descoperă câteva dintre producțiile proprii și piesele sale preferate

Vara aceasta Telekom Electronic Beats te călăuzește prin underground-ul autohton dând amploare unei serii întregi de festivaluri și petreceri de muzică electronică

De când a început vara, suntem aproape în fiecare weekend alături de tine și de o mulțime de artiști interesanți în cluburile și festivalurile de muzică electronica, creând amintiri senzoriale durabile.

În scurt timp, ne revedem la Awake pentru un weekend de dans prelungit, însă pentru a intra din timp în atmosfera de petrecere, l-am invitat pe Scopter, unul dintre artiștii care te va încânta pe scena Telekom Electronic Beats, să selecteze câteva dintre piesele cu care vom decola la festival.

 

Malin Genie – Sense of Swing [Oscillat]

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Îmi place piesa asta, este perfectă pentru main și poți să construiești un set întreg în jurul ei. Dau 10/10 pentru producție și sunt sigur că ar ține orice ring de dans ocupat.

 

Mic Newman – Die Young [Fina Records]

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

O piesă cu o simplitate ieșită din comun dar și cu un vibe construit atent, care poate mișca orice ascultător, dar mai ales un grup de oameni la un party. Este potrivită pentru orice moment al zilei.

 

Wolf n’ Flow – I’m Feeling Moody (2020Vision Remix)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

I’m Feeling Moody are un groove aparte și sound-ul 2020 vision cu foarte multă energie – un vibe pozitiv care îți stârnește cheful de dans, anulând orice stare negativă. Am observat că atrage atenția publicului, fiind o piesă pe care poate mulți nu au auzit-o încă.

 

Groovetique & Scopter – Vacan – Ta

https://soundcloud.com/sc8pter/groovetique-scopter-vacan-ta

O piesă unreleased care este în discuții să fie lansată la labelul Oanei, numit Ariki. Încearcă să combine ritmul 4/4 alert cu un sound dark. Am mai lucrat acest proiect împreună cu Groovetique, pe boxe KRK, care sunt printre preferatele mele. Numele melodiei nu este încă definitiv.

 

Funkdoobies – Rock On (iON & Scopter edit)

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/funkdoobies-rock-on-ionscopter-edit

Am lucrat acasă la iON pe un PC simplu dar aveam chef să exagerez cu plugin-uri vst așa că a ieșit o chestie care nu ne așteptam să prindă, dar ca și multe altele nu am vrut să o ascundem. J Editul dub techno la piesa Rock On este free download, deci e bine pentru toată lumea.

 

Scopter & iON – Muntele De La Mare [Trick Track Records]

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

O piesă de intro sau afterhours, bună ca DJ tool, cu o masterizare super reușită. S-au scos 300 de bucăți. Este prima mea placă pe un release oficial. Am găsit-o în câteva recordstores din Londra.

Feedback super bun pe piesă la Mureș și în alte părți. Nu am văzut încă multe linkuri cu DJ-i care să o pună, ceea ce mă face să fiu încă super atașat de ea, deși pentru un producător e greu să nu se plictisească de chestiile pe care le scoate.

 

Scopter – Stc [Trick Track Records]

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Lansată în 2012 pe primul release Trick Track Records, intitulat Carpathian Raw, este o producție pe care am lucrat-o în Haga, Olanda, în apartamentul în care stăteam în chirie în timp ce urmam cursurile facultății de media și entertainment.

Inspirația a venit din dorul de casă și senzația de perfecțiune dintr-o țară vest europeană, aspectepe care le-am mixat pe un laptop hp și căști, după niște hindu kush.

 

Cu această selecție muzicală, parcă deja simți vibrațiile pozitive ale festivalului Awake. Recent ne-am văzut cu Scopter la Laboratorul de Techno 10, unde a pus muzică alături de Oana, Addo, Nemes, gabriL și Vid, iar acum ne pregătim să-l ascultăm pe scena Telekom Electronic Beats de la Awake.

 

Citește mai mult: Awake Festival: 3 zile de relaxare și muzică bună în inima Transilvaniei

Loading...