Electronic Beats Romania
Music

Vezi fotografii și videouri de la scena Telekom Electronic Beats la Dakini

Dakini

Nici nu ne-am întors bine și deja visăm cu ochii deschiși la momentele memorabile de la scena Telekom Electronic Beats, plutind pe valuri și muzică la Dakini Festival

Dacă săptămâna trecută nu ai fost de găsit online sau la telefon, înseamnă că am petrecut împreună la Dakini Festival. Citește prima parte a articolului aici: Vino pe malul mării la scena amplificată de Telekom Electronic Beats la Dakini Festival și urmărește paginile de facebook și instagram, unde am făcut transmisii video în direct și am încercat să captăm unele dintre cele mai interesante momente de la scena Telekom Electronic Beats.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

©Andrei Nica

Sâmbătă, scena Telekom Electronic Beats a fost activată de Brad și a funcționat cu program non-stop, până la încheierea festivalului.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Spre dimineață, lumina răsăritului unea norii cu marea iar scena, decorată pecum o corabie, parcă începuse să pluteasă cu muzica organică și fluidă mixată de Ada Kaleh. Urmăriți pagina cu atenție, deoarece în scurt timp publicăm un articol despre activitatea lui recentă.

După câteva zile petrecute pe malul mării, nu mai știi exact când este zi și când este seară, timpul pare că se dilate, iar momentele în care ne-am reîncărcat bateriile par doar niște cadre lipsă dintr-un film lung cu multe episoade.

Duminică după-amiază ne-am relaxat și bucurat de o zi cu soare, în timp ce Alsi ne-au ghidat pe făgașuri destinse. Ne-am deconectat total, alături de frevențele discrete pe care Bianca Mandoiu le-a armonizat și echilibrat sensibil, continuând să pună câteva piese împreună Andreea, iar rezultatul a fost memorabil.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Înainte să ne delecteze cu un set intuitiv, hipnotizant și alert în același timp, am apucat să schimbăm câteva cuvinte cu Mandoiu și am rămas surprinși să aflăm că, deși este prezentă constant la evenimente prin Europa, în Romania are puține giguri, un lucru bizar pe care l-am mai auzit povestit de alți artiști.

Încheiem într-o notă pozitivă, mulțumiți și încântați, după o mini vacanță în care am absorbit o mulțime de muzică nouă și interesantă. Suntem deja cu gândul la câteva idei pe care vrem să le punem în practică pentru ediția de anul viitor.

 

Citește mai mult: Paul Agripa alege trei albume numai bune de ascultat pe o plajă izolată

Loading...