Electronic Beats Romania
News

Ryan Elliott își lansează propria casă de discuri

Ryan Elliott

Ryan Elliott va lansa noul său label, intitulat Faith Beat, cu un EP propriu luna viitoare.

Faith Beat va lansa „techno, house și ceva între”, cu un accent pus pe piesele de club. Ideea casei de discuri s-a născut din dorința artistului de a contribui și de a-și aduce aportul la scena muzicală ca producător și proprietar de label, nu doar ca DJ.

„Unul din lucrurile care mă fac cel mai fericit sunt cumpărăturile de discuri săptămânale”, spune Elliott pentru Resident Advisor.

„Vreau ca Faith Beat să facă parte din acea experiență și pentru alți oameni. Am vrut de mult timp să-mi fac propria casă de discuri, dar am știut mereu că ar trebui să aștept până când conceptul și viziunea ar fi complet clare în mintea mea, înainte de a le executa. Acum este.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Rezidentul Berghain / Panorama Bar continuă să descrie semnificația din spatele numelui casei de discuri: Credința este definită ca „încredere completă sau încredere în cineva sau ceva”. Acest lucru este și a fost întotdeauna muzica pentru mine; a schimbat complet cursul vieții mele și m-a dus în locuri unde nu m-am gândit niciodată să merg. Am ales numele Faith Beat pentru a onora modul în care muzica ne unește și ne apropie unii de alții.”

Introduction EP al lui Ryan Elliott este primul disc lansat la Faith Beat. Ulterior, vor mai apărea discuri de-ale apropiaților lui Elliott și a unor colegi de breaslă cu care a colaborat de-a lungul timpului.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...