Electronic Beats Romania
Music

Audio: Richie Hawtin, invitatul podcastului Telekom Electronic Beats

Richie Hawtin

DJ-ul și producătorul britanic/canadian Richie Hawtin a fost invitat recent în cadrul podcastului găzduit de colegii noștri din Germania.

Fără existența lui Richie Hawtin în muzica electronică, sunt șanse destul de mari ca totul să fi sunat cu altfel, iar scena să fi avut o cu totul altă traiectorie.

Foto: Hella Wittenberg
Foto: Hella Wittenberg

În cel mai recent episod al podcastului colegilor noștri de la Telekom Electronic Beats din Germania, descoperă cum a fost copilăria și adolescența lui Hawtin, cum vede el astăzi scena de muzică electronică în raport cu generațiile anterioare și ce ne rezervă viitorul tehnologic. Totodată, descoperă din acest episod și lucruri noi despre aplicația multimedia Close la care lucrează Richie Hawtin în prezent.

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Artistul britanic, stabilit ulterior în Canada, a fost în prima linie în procesul emancipării muzicii techno. Contribuția sa adusă industriei muzicale și scenei clubbing internaționale este inestimabilă, mărturie stând atât zecile de proiecte diferite prin care s-a infiltrat în sufletul melomanilor din toată lumea, cât și prin casele de discuri M_Nus și Plus 8.

Loading...