Electronic Beats Romania
News

Puls lansează două sublabeluri noi: Who? și Off Wax

Off Wax și Who?

Luna februarie aduce, printre altele, două noi labeluri românești digitale de rominimal.

Who? și Off Wax sunt două sublabeluri digitale care funcționează din februarie sub umbrela Puls.

Inițiatorii proiectului ne-au spus că intenționează să păstreze brandul Puls pentru releasuri exclusiv pe vinil, în vreme ce aceste două sublabeluri vor funcționa în format digital, exclusiv pe Bandcamp.

„Tot procesul de a lansa muzică pe placă este destul de greoi și necesită timp. Formatul digital e mult mai versatil. Dar odată cu versatilitatea vine și o abundență de muzică de proastă calitate. Noi nu vom face compromisuri! De aceea tratăm aceste labeluri ca și cum ar fi pe vinil. De la design, până la faptul că vindem doar 200 de copii din fiecare release, iar fiecare release are doar două piese. Vrem să transmitem că am preluat ce e mai bun, atât din analog, cât și din digital.”

Primul release Off Wax conține două piese semnate de Robert Apetrei și Macarie. Îl poți asculta mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Cât privește celălalt sublabel, Who?, acesta a fost creat ca „să-i inspire pe ascultători să investigheze puțin și să afle ei singuri cine sunt artiștii. Practic îi încurajăm să interacționeze mai mult cu muzica decât să o consume pasiv. La fiecare release avem pe copertă o mască ce ascunde simbolic identitatea artistului.”

Who 01 poate fi ascultat mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...