Electronic Beats Romania
News

Protect Ya Hands - dezinfectant de mâini marca Wu-Tang Clan

Wu Tang Clan

Rapperii de la Wu Tang Clan au lansat recent un dezinfectant de mâini, sub umbrela propriului brand 36 Chambers.

Produsul face parte din „A Better Tomorrow”, o nouă colecție prin care legendarul grup hip-hop strânge fonduri pentru mai multe organizații de caritate din Ottawa: Ottawa Food Bank, Ottawa Mission și Children’s Hospital of Eastern Ontario.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Cu o aluzie la piesa din 1993 „Protect Ya Neck” a celor de la Wu-Tang, igienizatorul de mâini este unul din produsele din noua linie (care mai include o cămașă Otanwa x Wu-Tang Clan și un prânz coreean în parteneriat cu Pure Kitchen).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Inițiativa A Better Tomorrow s-a inspirat dintr-o donație făcută de Wu-Tang Clan către Ottawa Food Bank în aprilie, care a stimulat legiuni de fani să doneze. S-au strâns în total 280.000 de dolari.

În luna martie, clanul Wu-Tang a publicat un ghid tipărit despre cum să-ți „protejezi gâtul” pe fondul focarului de coronavirus.

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

În 2018 a fost lansat For The Children: 25 Years of Enter The Wu-Tang, un scurtmetraj cu membrii Wu-Tang și apropiați de-ai lor care discută despre impactul albumului iconic Enter The Wu-Tang, la 25 de ani de la lansare.

Regizat de Shomi Patwary, filmul te ghidează într-un tur prin istoria 36 Chambers. Pe lângă membrii Wu-Tang, mai apar personaje cheie din scena actuală de hip-hop, precum A$AP Rocky, A$AP Ferg sau Joey Bada$$.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...