Electronic Beats Romania
Music

PlanningToRock lansează cel mai personal album din carieră

Născut în Marea Britanie și mutat ulterior în Berlin, proiectul muzical PlanningToRock revine în centrul atenției la finalul lunii noiembrie 2018 cu un nou album, ‘Powerhouse’.

După celebrul album “W” și “All Love’s Legal” din 2014, producătorul Jam Rostron (anterior Janine Rostron) prezintă “Powerhouse”, despre care autorul spune că este cel mai personal album de până acum.

Jam Rostron a crescut în Manchester-ul anilor ’70. S-a lăsat de școală la doar 14 ani și s-a apucat de muzică, făcându-și loc ‘cu coatele’ prin industria muzicală, cu un puternic spirit autodidactic.

În avansul lansării celui de-al patrulea album, Jam a devenit cunoscut pentru abilitatea trupei de a aborda și de a distruge prin muzică probleme semnificative de ordin politic, sexual, discriminatoriu și de gen. Jam folosește tehnici de înregistrare inedite și neconvenționale, cum ar fi vocea modificată și autotune-ul, pentru a simboliza transformarea sa din Janine în Jam.

Abordând teme care l-au măcinat în copilărie, relația sa cu familia și mai ales cu propria mamă, Jam încorporează pe acest nou album o varietate de sentimente (uneori contradictorii), care compun laolaltă un album plin de emoție și pozitivism.

Ascultă trei piese de pe viitorul album mai jos, via bandcamp:

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: Interviu cu Brazda lui Novac

Credite foto: Goodyn Green

Loading...