Electronic Beats Romania
News

Pelicam te așteaptă în Tulcea cu un festival internațional de film despre mediu și oameni

Pelicam

Iată câteva lucruri pe care le poți face la Pelicam pentru a avea o viziune completă și documentată asupra mediului

Pelicam și Telekom Electronic Beats te invită la un festival internațional de film despre mediu și oameni, care aduce în prim plan o serie de dezbateri despre planetă, viitor și filme fresh. Între 21-24 Iunie poți dedica patru zile filmelor și documentarelor într-un peisaj interesant, pe brațul Dunării, în Tulcea.

Ediția a 7-a îți propune câteva direcții de gândire asupra mediului și te invită să participi la dialog în cadrul Pelicam Talks și să te documentezi cu zecile de filme prezentate pe ecranele festivalului dar și selecția pentru competiția Fresh Perspectives, care cu siguranță îți vor ridica o mulțime de întrebări.

Împreună cu Greenpeace au lansat campania “Pădurea nu e un film mut”, care merită urmărită și susținută. Recent au lansat primul release al campaniei care include sunetele pădurii și este produs de Coma. Poate fi ascultat în întregime pe site-ul uncut.ro alături de alte înregistrări interesante. Mai mult, ca un teaser preview pentru Pelicam, urmărește videoclipul celor de la Moonlight Breakfast, care conține, de asemeni, sunetele pădurilor înregistrate în cadrul aceleași campanii.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

 

Citește și: Iată ce designuri fresh ne-au plăcut la RDW 2018

 

Loading...