Electronic Beats Romania
Music

Iată cum a fost la petrecerea Odotte pres Mara Lakour din Control

Iată cum a fost la petrecerea Odotte pres Mara Lakour din Control

Recent, ne-am electrizat cu un set intens și atent mixat de duo-ul Mara Lakour, care ne-a transpus din sala Berlin în undergroundul francez al anilor ’90.

La mijloc de octombrie, aveam trecut în agenda un party la Control cu băieții de la Odotte și duo-ul Mara Lakour, supranumit de Trax Magazine ”cel mai deep duo din Vestul Franței”.

La doar al doilea gig în afara țării de baștină, Adrien și Gregoire au fost super entuziasmați de București, iar de Control au zis ca e unul dintre cele mai mișto locuri în care au pus muzică până acum. Bine, preferatul rămâne totuși Club des Visionaires din Berlin. Le-a plăcut mult crowdul de aici și abia așteptau să ajungă în România, de unde provin mulți dintre artiștii lor preferați – Barac, Floog și Raresh. Pe lângă producțiile lor, n-au uitat să menționeze de francezii Gunnter, Dj Steaw și Janeret.

 

Sâmbătă seara a debutat cu setul băieților de la Odotte, urmat de un mix dinamic marca Mara Lakour, cu linii de bas puternice și armonii melodioase. Influența scenelor din Nantes, Nancy și Paris unde au făcut muzică, s-a simțit la fel de mult ca vinilurile alea bune cu house din ’90. Deep, micro, tech-house, house și niște French finesse în sala Berlin.

Lumea ajunsă în Control a făcut cunoștință cu un sound nou, dar familiar, iar cei care știau de ei au primit exact ce își doreau.

Iată cum a fost la petrecerea Odotte pres Mara Lakour din Control

 

Citește mai mult: Interviu Mara Lakour

Loading...