Electronic Beats Romania
Music

Ode, un label care ascunde multă muzică bună învăluită de anonimat

Ode românești, internaționale și remixuri ale unor piese (ne)cunoscute, hai să ascultăm împreună ce ascunde acest label misterios

De ceva vreme, scena locală de muzică electronică underground se bucură de un succes învăluit de mister, aliasuri și piese unreleased, ceea ce îi conferă o dimensiune interesantă, care lasă mereu loc să descoperi idei și sunete noi.

Deși urmărim îndeaproape activitatea multor artiști, labeluri și promoteri, iată un white label care, în cei 5 ani de activitate, a reușit să țină totul secret, deși a lansat 16 discuri. Oricât ai încerca să descifrezi cine este în spatele acestor remixuri, lista posibilităților este destul de mare. Numele pieselor și release-urilor ne trimit către deja faimosul Unknown Artist, iar discuția online este amplă, însă fără prea multe reușite.

Unele dintre release-uri bănuim că sunt realizate de artiști români, iar după cele două evenimente organizate în București în ultima perioadă, suspiciunile au crescut și mai mult. Ce ne induce și mai mult în eroare, este chiar numele labelului, Ode, care este un cuvânt cât se poate de local, însă după câteva căutări am observat că discurile au fost lansate în diferite țări din Europa.

Cu mari dificultăți, am reușit să reperăm doi artiști cu care ne vom vedea în curând la festivalurile amplificate de Telekom Electronic Beats, însă îți lăsăm plăcerea să asculți și să descoperi. Dacă afli ceva, te invităm să ne scrii un comentariu pe Facebook, poate împreună reușim să aflăm și alți artiști implicați în acest proiect 🙂

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Citește mai mult: Iată artiștii pe care îi vei asculta pe scena Telekom Electronic Beats la Electric Castle

Loading...