Electronic Beats Romania
Music

The Model îți recomandă cinci piese cu care să te pregătești pentru petrecerea “A fost o vremea”

The Model îți recomandă 5 piese cu care să te pregătești pentru petrecerea “A fost o vremea”

Dansăm în curând cu The Model la petrecerea cu iz nostalgic “A fost o vremea”, amplificată de Telekom Electronic Beats

Încă din 2005, the Model ne încântă cu piese scoase împreună cu DJ Hell la Deejay Gigolos sau alte label-uri prestigioase precum Crosstown Rebels, Traum Schallplatten și Underle_ne. De ceva timp, s-a domesticit la propria casă de discuri, Adult Central, de unde propagă spiritul Vampireburg din Transylvania. Pe The Model fie îl știi și îl asculți deja de ani buni, fie îți deschizi acum antenele pentru a descoperi un nou stil de muzică, Power House. Într-un interviu acordat exclusiv pentru Telekom Electronic Beats la Awake, James Zabiela ne-a povestit despre aprecierea pe care o are pentru stilul inconfundabil al lui The Model, modul unic în care își produce piesele, cât și atipicele apariții la pupitru. De altfel, James a lansat la labelul lui, Born Electric, un remix al lui The Model la Mias Void – Return To Bliss (The Model’s Dance to Trance remix).

În amintirea zilelor de la începuturile muzicii electronice în România, Cyclic îi reunește la același pupitru pe The Model, Rosario Internullo, Negru, Mano și Dorikan pentru a retrăi momente nostalgice în cadrul petrecerii intitulată “A fost o vremea”. Ascultă cinci piese selectate de The Model din propria colecție, exclusiv pentru Telekom Electronic Beats, și intră în atmosfera de petrecere.

 

Hugo Massien – Where Your Body Begins

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

The Model: “Domnul Massien rupe fâșul cu jungle, house și techno undeva între nostalgie de anii ‘90 și atmosfera unor nopți din Orașul Electric al anului 2568, unde nu prea mai poți face diferența între om și mașină, gen vezi piesa Dos Final Exit de pe ep-ul Almost Becoming Lucid. Piesa Where Your Body Begins este ultimul răcnet la labelul E-Beamz, unde am scos și eu acu’ câteva luni. Totul este de 7 stele la Massien – temele însele, ultra simple și cu putere mare de convingere, aranjamentul, seva și conținutul nutritiv-spiritual al release-urilor sale.”

 

Boxia – no world order

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

The Model: “Boxia este un artist care reușește cu piesa asta să mă enerveze la culme și să mă frustreze. Mor de ciudă că nu am facut eu așa ceva. Povestea lungă scurtă, ce reușește colegul este să combine the best of two worlds, adică trance-ul anilor ‘90 și soundul contemporan al ringurilor de dans techno și nepuriste. Trance și acid, voci și atmosfere de zici că-s luate de pe compilațiile Frankfurt Hardtrance History anii ‘90, totul distilat în spiritul minimalist și maxim eficient al spiritului timpului nostru. Mic drop.”

 

The Hacker – midnight bliss

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

The Model: “Când crești cu The Hacker, așa cum am făcut eu, fiind atât de legat de Gigolo Records, catalogul lui îl visezi noaptea. După 20 de ani de scos și dres și toate cele, colegul își flexează mușchii și livrează un ep absolut bombă. O combinație de Italo-Disco, bași de EBM și coaie ce-ți rup capul și te fac să visezi. Am pus placa la Untold și am delirat pe parcursul celor 6 minute.”

 

Chinaski – unruhe

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

The Model: “Rămânem oarecum pe tărâmul Italo-Disco cu cifra octanică mare și vă prezint Unruhe – un imn prin intermediul căruia putem toți urca în Împărăția Cerurilor Optzeciste. Anthem.”

 

The Model – transient

The Model îți recomandă 5 piese cu care să te pregătești pentru petrecerea “A fost o vremea”

The Model: “Cam de căcat să urmez aceeași abordare de la piesele precedente, și să povestesc cât de tare și smecheră e piesa, implicit artistul. Așa că o să mă laud pe ușa din dos și o să spun doar că voi scoate piesa toamna asta, la labelul meu. Și când o pun, e haos.”

 

 

Hai să-l asculți pe The Model live la petrecerea cu aer nostalgic organizată de Cyclic, “A fost o vremea”, unde va pune muzică alături de Rosario Internullo, Negru, Mano și Dorikan.

 

Imagine © Bogdan Moldovan

 

Citește mai mult: Artiști remarcabili, viziuni distincte – iată nouă evenimente cu care deschidem noul sezon

Loading...