Electronic Beats Romania
Music

Mi Pa a întocmit un mini ghid al turistului de festival: Citadela Festival

Rezident al partyurilor Bipolar și unul dintre promotorii muzicii electronice de calitate în partea de vest a României, Mi Pa ne recomandă câteva hot spoturi din Deva, orașul său natal

Micul oraș din vestul României nu duce lipsă de activitate în zona noastră de confort: muzica electronică. Iar în căutările noastre asidue după vibe-ul cu specific românesc l-am descoperit pe Mihai Panaite alias Mi Pa. Primul contact cu muzica electronică a venit devreme, încă de pe băncile școlii generale, iar pasiunea și curiozitatea de a îmbina sunete în felul în care îi dicta intuiția l-au împins să-și încerce norocul în spatele mixerului. De la petreceri private în cercuri restrânse în 2012, la mai recentele partyuri Bipolar, la care a mixat alături de Petre Inspirescu, Herodot, Gescu sau Barac, Mi Pa și-a definit rapid un sound propriu, menit să genereze vibrații pozitive.

https://soundcloud.com/4pe4/strangers-in-the-night-mi-pa

“O petrecere ideală în opinia mea ar fi undeva într-un loc cu încărcătură istorică și energetică, cu un public venit strict pentru a trăi prin muzică și sentimente.” Vorbele lui Mihai nu fac altceva decât să creeze anticipație pentru Citadela Festival, unde va mixa alături de Hector, Caesar Merveille, Amorf sau Livio & Roby. Până la weekend-ul electronic din 27 iulie din Cetatea Deva, am apelat la Mi Pa pentru a întocmi o listă cu câteva puncte de atracție ale orașului.

 

Un restaurant excelent

Recomand cu încredere Restaurant Grizzly

 

O zonă perfectă pentru plimbări cu bicicleta

Pentru plimbări cu bicicleta recomand Pădurea și Parcul Bejan, situate la marginea orașului, unde avem și locuri special amenajate pentru grătar, tenis de câmp, tenis cu piciorul și aparate de fitness în aer liber.

 

Un loc în care se simte cel mai bine vibe-ul orașului

Vibe-ul orașului și se simte perfect de la Cetatea Deva. E totodată și cel mai drăguț loc pentru o panoramă a orașului.

 

Un local pentru muzică live

Cofetăria “Arta”, situată în centrul istoric al orașului, unde seara sunt recitaluri live de voce, pian, chitară etc.

 

Un loc cu încărcătură istorică

Sunt foarte multe în apropierea Devei. Recomand castelul Corvinilor (Hunedoara, 20km) sau Sarmizegetusa Regia, lângă orașul Orăștie (40 km).

 

Citește mai mult: Cinci lucruri care te vor convinge să mergi la Deva la Citadela Festival

Loading...