Electronic Beats Romania
News

Maschine revine cu un nou val de party-uri techno

maschine

Brandul de petreceri Maschine aniversează la finalul anului opt ani de activitate, cu o petrecere memorabilă în clubul Control, pe data de 27 decembrie, cu Raresh, Marcel Dettmann și alții.

Până atunci însă, Maschine pune la cale o serie de petreceri în clubul Control, cu invitați din zona muzicii techno care aduc un strop de culoare în industria muzicii electronice europene și a căror muzică și energie o să te facă să transpiri. Mult.

Maschine a apărut în toamna anului 2010 din nevoia de a explora și alte domenii muzicale complet necunoscute pe plan local la vremea respectivă. Scena locală a muzicii electronice a căpătat în timp valențe noi, iar Maschine a crescut fără vreun scop precis auto-declarat, dar cu un filtru puternic în selecția artiștilor. Constant și perseverent, Maschine a devenit în timp un reper real pentru scena de muzică techno din București, iar dacă ar fi să descriem pe scurt despre ce e vorba la petrecerile Maschine, am putea spune simplu: muzică fără compromisuri.

Pe 17 noiembrie revine în clubul Control DJ-ul și producătorul american DVS1, însoțit de Sa Pa. DVS1 a început ca raver în Midwest, organizând petreceri cu muzică techno de peste 20 de ani. Între timp, îl găsim astăzi pe DVS1 în poziția de DJ rezident al Berghain și Panorama Bar și prezent foarte des în cele mai importante cluburi și festivaluri de muzică electronică din lume.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Pe 23 noiembrie, Lorenz Brunner aka Recondite (artist german din familia casei de discuri Dystopian) poposește în București cu un live performance inedit, de neratat.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Citește mai mult: Vril revine cu un nou album la Delsin Records

Loading...