Electronic Beats Romania
News

Techno de Senegal cu Mark Ernestus Ndagga Rhythm Force

Mark Ernestus Ndagga Rhythm Force @ CTRL x Outernational

După succesul răsunător pe care l-au avut în cadrul festivalului Outernational Days 2 din 2017, trupa de percuționiști senegalezi a lui Mark Ernestus revine în București, duminică, 10 noiembrie, la club Control, în cadrul unui nou eveniment din seria CTRL x Outernational.

Ndagga Rhythm Force este continuarea proiectului Jeri-Jeri, inițiat de către artistul german de muzică electronică Mark Ernestus în urmă cu peste cinci ani. De la întâlnirea inițială cu un clan de toboșari și percuționiști din Senegal, proiectul lui Mark Ernestus a evoluat în ceva nou la propriu.

Ndagga Rhythm Force întruchipează mișcarea haotică, fluidă, care separă ritmurile africane de cele occidentale. Fiecare show live al trupei este diferit, dar nu lipsește niciodată energia molipsitoare pe care o emană senegalezii atunci când sunt pe scenă.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Poliritmia evocată de către percuționiști se împletește cu sunetul impecabil de bogat și limpede al lui Ernestus, iar roiurile de tobe curg de la o piesă la alta, creând o adevărată frenezie.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Formula actuală a proiectului Ndagga Rhythm Force este compusă din: Bada Seck (sabar), Mbene Diatta Seck (vocal), Modou Mbaye (talking drum), Mangone Ndiaye Dieng (drum set), Fatou Wore Mboup (dancer), Ibou Mbaye (keyboard), Serigne Mamoune Seck (sabar), Mark Ernestus (sound).

Mark Ernestus este un producător legendar de muzică electronică din Germania. A fondat magazinul de discuri Hard Wax din Berlin și este co-fondatorul proiectelor de dub techno Basic Channel și Rhythm & Sound (alături de Moritz von Oswald).

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Bilete pentru evenimentul de pe 10 noiembrie din clubul Control sunt disponibile pe eventbook la prețul de 40 de lei.

Loading...