Electronic Beats Romania
News

Lucy scoate un disc inspirat de Străinul lui Albert Camus

Lucy Albert Camus

Curios să afli cu ce se mai ocupă Lucy?

La șase ani de la ultima sa apariție la Stroboscopic Artefacts, Luca Mortellaro aka Lucy se întoarce cu “Dyscamupia” – un material nou techno introspectiv, inspirat de romanul existențialist „Străinul” al lui Albert Camus.

Noul material de-al lui Lucy prezintă trei variații intense și hipnotice, la tempouri diferite (de la 120 bpm la 130 și chiar 140 bpm) și evocă momentul în care Meursault (personajul principal din Străinul) ucide apatic un bărbat arab pe care îl cunoscuse la Alger, după ce a participat la înmormântarea mamei sale.

Lucy a folosit pe acest material tehnologia microfoanelor binaurale în timpul procesului de înregistrare a vocii, sporind considerabil forța compozițiilor sale.

Vocea de pe EP îi aparține lui Jason Snell, care recită pasaje din lucrarea lui Camus.

Ascultă prima parte din Dyscamupia mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Lucy, pe numele său adevărat Luca Mortellaro, este un DJ și producător italian, stabilit în Berlin. Pe lângă producțiile sale techno notabile, Lucy este cunoscut pentru casa de discuri Stroboscopic Artefacts pe care a fondat-o în 2009.

Pe lângă trei albume și o serie de EP-uri lansate la propriul său label, Lucy a mai avut de-a lungul timpului o serie de release-uri care merită ascultate, lansate la QOKI Record, Perspectiv, Brise Records, Meerestief Records, Mote Evolver, CLR și altele.

Loading...