Electronic Beats Romania
Music

Află mai multe despre Livio & Roby înainte de gigul lor special la Citadela Festival

livio roby

Telekom Electronic Beats te aduce mai aproape de nume mari din undergroundul electronic în această vară, printre care și Livio & Roby.

Este o regulă nescrisă ca prietenia dintre doi artiști care rezonează pe aceeași frecvență să se traducă în lucruri frumoase. Așa se întâmplă și în cazul lui Livio & Roby, cei doi români ce propun în undergroundul electronic european de mai bine de 15 ani propria lor versiune de Romanian house & techno. Primele apariții pe scena locală ne trimit înapoi în timp, la începutul anilor 2000, când cei doi începeau să dea o formă soundului românesc în parelel cu trioul [a:rpia:r], de care sunt legați prin aceleași influențe, printre care Ricardo Villalobos.

S-au făcut relativ repede remarcați, punctând release-uri pentru ViVA Music, brand deținut de Steve Lawler, și Fumakilla, Cecille sau Desolat. Release-urile la labelul lui Loco Dice au marcat și începutul unor colaborări cu artiști din aceeași familie, Desolat.

Merită să menționăm prietenia cu argentinianul Guti, din care a rezultat excelentul We Are EP, lansat în 2012 la Saved Records, deținut de Nic Fanciulli, dar și un back 2 back de poveste la ediția din 2015 Miami Winter Music Conference.

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Și dacă tot am traversat Atlanticul, trebuie să amintim că Livio & Roby rămân doi dintre cei mai fervenți promotori ai soundului house & techno românesc în această zonă, cu turnee lungi în cele două Americi și apariții la Output New York sau Verboten.

Proiectul analog Premiesku, creat împreună cu George G., a devenit un punct de referință în ultimii ani: un liveact de senzație în care drum machine-urile și synthurile oferă crowdurilor de festival o călătorie electronică bazată pe improvizații, dar în același timp calculată metodic.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Alături de Roman Flugel, Hector și Amorf, Livio & Roby vor fi prezenți la prima ediție Citadela Festival, 27 – 29 iulie, Cetatea Deva, festival prezentat de Telekom Electronic Beats.

 

Citește mai mult: Cinci lucruri care te vor convinge să mergi la Deva la Citadela Festival

Loading...