Electronic Beats Romania
News

Album nou de la Lindstrøm inspirat de un musical cu Barbra Streisand

Lindstrom

Hans-Peter Lindstrøm revine în forță în toamna acestui an cu un nou album, ce urmează a fi lansat în luna octombrie.

Artistul norvegian va lansa albumul „On A Clear Day I Can See You Forever” la casa de discuri din Oslo, Smalltown Supersound.

Albumul conține patru piese, iar fiecare a fost înregistrată dintr-o bucată. La baza acestui album a stat un proiect mai complex, ce constă într-un spectacol comisionat de galeria norvegiană Henie Onstad Kunstsenter.

O serie de elemente rezultate din cele trei spectacole cu casa închisă au stat la baza creării noului album. LP-ul a fost inspirat de către muzicianul englez Robert Wyatt (membru fondator al trupelor Soft Machine și Matching Mole) și de muzica clasică, iar titlul albumului face trimitere la un musical în care joacă Barbra Streisand, regizat de către Vincente Minnelli.

On A Clear Day I Can See You Forever este primul album de-al lui Lindstrøm realizat integral folosind hardware. El a declarat că „bucuria de a face muzică pe obiecte și dispozitive fizice actuale are mult sens acum. După ce am lucrat pe un computer timp de peste 15 ani, nu cred că mă voi mai întoarce vreodată înapoi.”

Ascultă o piesă de pe noul album aici:

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Track list:

  1. On A Clear Day I Can See You Forever
  2. Really Deep Snow
  3. Swing Low Sweet LFO
  4. As If No One Is Here
Loading...