Electronic Beats Romania
News

James Blake revine în forță cu un nou album: Assume Form

James Blake

Producătorul britanic James Blake începe anul 2019 cum trebuie, cu un nou album fresh, după o pauză discografică de doi ani de la precedentul LP.

Blake este unul din cei mai apreciați artiști britanici contemporani din zona mai indie/alternativă a muzicii electronice. Cel de-al patrulea album din cariera lui Blake se numește Assume Form și va fi lansat la Republic Records/Universal Music în ianuarie 2019. Noul material continuă cu succes albumul lui Blake din 2016, The Color In Anything, un alt disc lansat fără prea multă atenție.

Cu toate acestea, 2019 se anunță un an foarte ocupat pentru James Blake, care și-a împărțit timpul între înregistrat solo și lucrat recent cu vedete precum Beyoncé și Kendrick Lamar.

Noul material include colaborări cu staruri ca André 3000, Travis Scott, Rosalía și Moses Sumney, precum și Metro Boomin, cu care va co-produce două melodii.

James Blake a debutat în 2009 la Hemlock Recordings cu Air & Lack Thereof, un EP ce a stârnit o atenție deosebită în rândul presei de specialitate, la vremea respectivă. Au urmat release-uri la Hessle Audio, R&S Records, Brainmath, Atlas Recordings, Polydor, 1-800 Dinosaur și altele.

Dacă ești curios în legătură cu noul album, poți să-ți faci o idee de cum sună din piesa de mai jos, Don’t Miss It.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Track list:

 1. Assume Form
 2. Mile High feat. Travis Scott and Metro Boomin
 3. Tell Them feat. Moses Sumney and Metro Boomin
 4. Into The Red
 5. Barefoot In The Park feat. Rosalía
 6. Can’t Believe The Way We Flow
 7. Are You In Love?
 8. Where’s The Catch? feat. André 3000
 9. I’ll Come Too
 10. Power On
 11. Don’t Miss It
 12. Lullaby For My Insomniac
Loading...