Electronic Beats Romania
Music

Cum a adus Cristina atmosfera de vacanță din 2 Mai în seturile ei electronice

Cristina

Cristina, o prezență feminină discretă în lineupurile festivalurilor electronice din România, ne-a povestit cum arată viziunea ei despre un festival în stațiunea 2 Mai

Deja cu o experiență de mai bine de 10 ani în spatele deckurilor, Cristina ne-a obișnuit să aducă în seturile sale un pic din vibe-ul de vacanță în mijlocul căruia a copilărit în localitatea 2 Mai de pe malul Mării Negre. Cristina folosește producțiile personale pentru a colora în tonuri minimal techno mixurile ei, ultima dată la party-ul de la Mogoșoaia Park din 13-14 octombrie, ocazie cu care am stat de vorbă despre influențe, festivaluri și labeluri preferate

TEB: Ai crescut pe malul mării, în localitatea 2 Mai. Cum ți-a influențat acest lucru soundul?
Cristina: Hello, guys! Pentru început, aș vrea să salut toți iubitorii de muzică și să vă mulțumesc pentru că m-ați ales pentru acest interviu. Marea pentru mine e ceva profund și-mi alină sufletul ori de câte ori pășesc pe acest tărâm mirific. Pe la vârsta de 12 ani s-a amenajat Clubul Incognito în 2 Mai, investitorul fiind din București, venind cu un sound nou pentru noi și pentru vizitatorii de pe timpul verii, muzica electronică underground care se cânta pe vremea aceea. Țin minte ca ieșeam noaptea în grădină și dansam, căci se auzea muzica foarte tare în toată stațiunea. Cum viața este neprevăzută, la vârsta de 14 ani acel foc care s-a aprins în mine s-a materializat, fiind invitată să învăț cum să folosesc aparatura de mixat și să devin DJ în acel club. Lumea mea se schimbase total, eram foarte fericită! Într-adevăr, acel loc și-a pus amprenta pe viitorul meu, care în momentul de față mi-a adus multă bucurie în suflet, multe experiențe frumoase, mi-a adus în cale oameni frumoși și dorinta de evoluție continuă în acest domeniu minunat: Muzica!

TEB: Dacă ar fi să organizezi un festival, ce locație ai alege și cine ar fi în lineup?
Cristina: Sinceră sa fiu mi-aș dori ca locație Stațiunea 2Mai, locul unde m-am născut, pentru că, din punctul meu de vedere, este un loc magic, încărcat cu energie frumoasă. Și ar fi primul festival organizat în acest loc. În lineup mi l-aș dori pe Raresh, Cezar, Ricardo Villalobos.

TEB: Ai pus muzică la Techno Party Mogoșoaia. Cum te-ai conectat cu publicul și ce ai vrut să transmiți prin selecția ta?
Cristina: De cele mai multe ori se creează o conexiune cu publicul, pentru că asta îmi doresc! Să văd zâmbete pe fețele oamenilor și să le transmit voie bună prin muzică. Și de data aceasta m-am conectat cu publicul și a fost minunat! Ceea ce am vrut să transmit a fost, într-un singur cuvânt, Iubire!

TEB: Ce case de discuri se potrivesc cel mai bine, din punctul tău de vedere, vibe-ului unei petreceri cu specific românesc?
Cristina: Pressure Traxx, MelliFlow.

TEB: Trei track-uri ce rezumă soundul Cristina în cadrul unui festival.
Cristina:

Mariano – Light

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ricardo Villalobos – Cleme

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Sanasol – Tambourine Man

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Citește mai mult: Techno Party – peste 24 de ore de muzică electronică în parcul Mogoșoaia

Loading...