Electronic Beats Romania
News

Groove Armada vin la Electric Castle, iar tu poți să-i cunoști personal! Află cum!

Groove Armada

Ediția din acest an Electric Castle propune, pe lângă reprezentanții undergroundului local, și câteva nume legendare ale scenei electronice, printre care britanicii Groove Armada.

 Evergreenurile Superstylin’ sau But I Feel Good definesc crossoverul muzical marca Groove Armada, dar nu în întregimea lui. Trebuie să fii martorul unei reprezentații live pentru a înțelege cu totul experiența Groove Armada: lumini, lasere și visuals controlate integral de cei 2 britanici din spatele pupitrului construit special.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Evoluția soundului Groove Armada este surprinsă și în cele 10 albume lansate, din anii 90 și până acum: de la breakbeat, downtempo și trip hop cu elemente reggae și hip hop ce au făcut ca albumul Vertigo să se vândă în peste 1 milion de exemplare la o explorarea mai profundă a teritoriilor house din underground, odată cu Little Black Book, lansat în 2015.

Iar cel mai bun exemplu este remixul pentru piesa ODESZA – Across The Room la legendarul Ninja Tunes, remix ce păstrează ADN-ul muzical Groove Armada în fiecare loop.

 

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

Groove Armada vor fi prezenți la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, iar tu ai șansa să-i întâlnești personal. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de aici: alege răspunsul corect și poți câștiga unul dintre cele 30 de bilete duble, cu tot cu cazare în camping și 3 meet & greets cu artiștii tăi preferați.

 

Citește mai mult: Lista celor cinci lucruri pentru care așteptăm Electric Castle

Loading...