Descoperă cum sună colaborarea dintre Goldie și James Davidson | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Descoperă cum sună colaborarea dintre Goldie și James Davidson

Goldie

Legendarul producător Goldie s-a unit cu James Davidson pentru un nou proiect colaborativ.

Noul proiect colaborativ dintre legendarul producător Goldie, fondator al casei de discuri Metalheadz, și inginerul de sunet/producătorul James Davidson se numește Subjective.

Albumul Act One – Music For Inanimate Objects va fi lansat la finalul lunii ianuarie 2019, după ce o serie de extrase pe single au apărut de-a lungul celei de-a doua jumătăți a anului trecut.

Legendarul DJ, producător, actor și artist vizual Goldie demonstrează prin noul album că limitele creativității sale pot fi împinse până aproape de infinit. Noul material este o fuziune de ambient, electronics, clasic și contemporan și se îndepărtează de soundul drum n bass cu care Goldie și-a acaparat fanii de-a lungul timpului.

Pionierul drum n bass a fost întotdeauna un vizionar în ceea ce privește muzica pe care a făcut-o și lansat-o de-a lungul anilor. „Întotdeauna am fost un luptător prin muzică. Acesta este un album rafinat, de care te poți îndrăgosti, sau pe care îl poți lăsa să cânte pe fundal și totuși să funcționeze.”

*foto de Chelone Wolf