Electronic Beats Romania
News

Video: Golan au lansat un nou clip

Golan - Anima

Te întrebai ce mai fac cei de la Golan? Tocmai au scos un nou single, „Anima”, însoțit de videoclip.

Regizat de Nicu Drăgan, videoclipul pentru piesa „Anima” este o referință directă la natură și universul viu care ne înconjoară.

„Într-o perioadă în care lumea își caută echilibrul mai mult din
interior către exterior, ne dăm seama cât de important este adevărul
fiecăruia”, ne-au spus recent cei de la Golan.

„Noi, prin muzică ne conectăm și empatizăm cel mai bine. Ca multe alte piese pe care le-am făcut în trecut, Anima nu a fost compusă cu scopul de a deveni un single. Este un material care a apărut într-o pauză de lucru in studio. Ne-am făcut un obicei din a pune deoparte ideile care vin atunci când nu le căutăm, pentru că de cele mai multe ori ni s-a dovedit ca acestea au cele mai reale stări. Sperăm să publicăm și câteva remixuri în viitorul apropiat, dar încă nu suntem siguri în ce formă.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Artiștii din spatele proiectului Golan ne-au mai spus că ei văd un videoclip „ca pe o călătorie. De la simplu la abstract și dinspre banal către simbolic.”

În perioada următoare, Golan va publica materiale noi. „Deși circumstanțele nu sunt prielnice niciunui artist și nici lansărilor, totuși conștientizăm faptul că putem contribui pozitiv la starea de spirit a celor care ne ascultă. Tuturor celor care traversează o perioadă grea acum, le transmitem toate gândurile noastre bune!”

Loading...