Electronic Beats Romania
News

Ghid party: Unde să petreci de 1 decembrie

ghid 1 decembrie

În caz că ai aprins televizorul mai târziu sau nu mai ai curent electric, e posibil să-ți fi scăpat faptul că 1 decembrie e noul revelion clubbing, o ocazie unică de a petrece „românește” fără să fii naționalist; acum și cu catedrală.

Sunt multe lucruri pe care le poți face de ziua națională a României, ca să te simți mai român. Nu o să ți le înșirăm noi pe toate, dar în cazul în care vrei să te bucuri de un weekend prelungit, iată cam pe unde poți ieși la club, în materie de petreceri. Iar dacă te mai cheamă și Andrei, cu atât mai bine.

Așa că lustruiește-ți pantofii de dans, dormi bine și nu uita să bei cât mai multă apă. Dacă ne-a scăpat vreun eveniment, trimite-ne sugestia ta pe info@electronicbeats.ro.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

30 noiembrie:

La club Guesthouse vor mixa Cap, Sonja Moonear și Suciu.

În Control are loc un party techno marca Maschine, cu Ryan Elliot (invitat de onoare din cadrul label-ului german Ostgut Ton). Sprijinul local este asigurat de către Admina. În sala mică mixează Dar Adal și 4142.

La Sala Polivalentă revine Marco Carola, împreună cu Hector și Mahony, în cadrul unui party marca Sunrise. De visuals se ocupă Aural Eye.

La Moxa 20 are loc a șaptea ediție Introspective, organizată de către cei de la ODD, cu Admina în rolul principal.

La Club Eden are loc un party psy sub egida Dakini, în cadrul căruia vor mixa Gaspard, Aner Adras, Etal, Fractaliceanu, Oracol. Petrecerea sărbătorește totodată și 4 ani de activitate a platformei online românești Rec24.

Dacă vrei să-ți petreci mini-vacanța la munte, cei de la Sunete de munte organizează în stațiunea Straja (Lupeni – Hunedoara) cea de-a treia ediție a petrecerii Release the bear, cu Mihai Pol și Module.

O altă opțiune foarte promițătoare, tot la munte, este Holiday Mood Winter Edition în Le Chalet Après-Ski de pe strada Sorica F.N, 105100 Azuga. Line up-ul este alcătuit din Arapu, caLLy, Cap, Cezar, Gescu, Herodot, Kozo, Nu Zau, Petre Inspirescu, Praslea, Prichindel, Priku, Rhadoo, SIT, Sublee.

În Brașov (pe strada Fabricii) are loc prima ediție Banda 4, în fosta bandă de tălpuire a fabricii Tino. De muzică se ocupă Haokah, Ygor și Brad, iar de proiecțiile video Aural Eye.

În Cluj Napoca, la Urania Palace, are loc o nouă ediție Sequence, cu Tulbure, Lizz și Mistor.

În Timișoara, la Database (de pe J. H. Pestalozzi 22) are loc o nouă ediție Deeperfect Night cu Stefano Noferini, Luca M și JUST2 la pupitru.

În Ploiești, la Irish Pub, are loc o nouă ediție de Social Dance, cu Ștef Decât și Drt Pusherman.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

1 decembrie: 

Pe 1 decembrie, la Tete a Tete se întâmplă un party techno de calitate, de pe baricada „mentalistă” a sunetelor. Vor mixa The God’s Planet (proiectul artiștilor italieni Claudio PRC și Ness), cu sprijin local din partea românilor Intrepid Soul și Iajov. De proiecțiile video se ocupă Vloop.

La CNDB (Centrul Național al Dansului București) are loc evenimentul de lansare a noii reviste Cutra. Ulterior, după lansare, petrecerea se mută la Macaz, în compania celor de la Fluid (proiectul muzical al Paulei Dunker și Alex Bălă) și Miss Clitoral (un combo nou, dar vechi, format din Megan și Tatiana, într-o situație muzicală de excepție).

În clubul Control mixează (pentru prima oară în România), DJ-ul și producătorul olandez David Vunk, fondatorul Moustache Records și artist rezident la postul de radio olandez Intergalactic FM. Programul este completat de către Bogman, Eddie Lanzat și Nek.

La Zona Liberă Butic din parcul Cișmigiu mixează DJ Vasile, Tomasan și Hweedu.

La Motiv vor mixa Iankoo, Manéfiu, Dudescu și Alix, în cadrul petrecerii UMVU 3.0

În Târgu Mureș, la Avi-Cola, mixează Macarie și Paul K.

În Cluj-Napoca, la Gazette, îi găsești la pupitru pe GLU, Lauvon și LVNF.

În Timișoara, la Database (de pe J. H. Pestalozzi 22) mixează Stefano Noferini, Luca M și JUST2, în cadrul unui party Deeperfect.

 

Citește mai mult: Cinci petreceri care au definit serile Bipolar

Loading...