Electronic Beats Romania
News

Flavor Flav a fost concediat din trupa Public Enemy

Public Enemy

Trupa de hip hop Public Enemy a luat decizia de a-l concedia pe Flavor Flav, în urma unui dezacord la un miting Bernie Sanders.

Trupa va merge mai departe fără membrul fondator, Flavor Flav, în urma unui dezacord asupra grupului care a participat la un miting al campaniei electorale Bernie Sanders, potrivit Rolling Stone.

Duminică, co-fondatorul și membrul de bază al trupei Public Enemy – Chuck D a cântat sub numele Public Enemy Radio la mitingul respectiv. Înainte de asta, avocații lui Flavor au spus că „nu a avizat niciun candidat politic în acest ciclu electoral” și că Bernie nu a fost autorizat să utilizeze imaginea grupului fără permisiunea sa.

De asemenea, aceștia au declarat: „În timp ce Chuck este cu siguranță liber să își exprime opinia politică așa cum consideră că este potrivit – vocea lui nu vorbește în numele Public Enemy”.

“Public Enemy și Public Enemy Radio vor merge înainte fără Flavor Flav”, explică grupul. Flavor Flav a fost în legendarul grup de aproape 35 de ani, însă aceasta nu este prima dată când se confruntă cu alți membri. De exemplu, în 2017, Flav l-a dat în judecată pe Chuck D și compania de administrare a grupului, Eastlink, pentru câștiguri datorate.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...