Electronic Beats Romania
News

Cunoaște-l pe Figaro, valetul tău virtual și ghidul festivalului AWAKE

Cunoaște-l pe Figaro, valetul tău virtual și ghidul festivalului AWAKE Photo © Bereczky Sándor

AWAKE îți pune la dispoziție un valet virtual pentru a te ajuta să nu ratezi niciunii dintre artiștii preferați

Iată un personaj cu care trebuie să stai de vorbă despre AWAKE – Figaro. Pe pagina de facebook a festivalului vei descoperi un chat bot, valetul tău virtual, care îți oferă funcțiunile unei aplicații și te poate informa despre line-up, loc, experiențe, bilete, videos și fotografii. Te poate ajuta să descoperi mai multe despre artiștii cu care vom dansa pe scena Telekom Electronic Beats de la Awake, curatoriată de All you can Dance /FORM Space.

Cum ți se pare Figaro? Nu este o doua Sophia, robotul AI, căreia i-am luat un interviu exclusiv în primăvară, însă știm că îți va deveni un companion util în zilele de festival.

Îți re-amintim, pe scurt, câteva motive pentru care trebuie să ne vedem pe domeniul castelului Teleki, subiecte despre care Figaro te poate informa pe larg:
– artiștii de pe scena de muzică electronică, curatoriată de All you can Dance /FORM Space și susținută de Telekom Electronic Beats: James Zabiela, Eelke Kleijn, Culoe De Song, Vlademir, IV-in, Ethylen, Vlad Bretan, Eye Scream, Akos, Dan Medesan, Scopter, Addo, Albin Kackza, Manu, Ugly Astronaut.
– Milky Chance, Morcheeba, Wilkinson, The Subways, Akua Naru, The Parlotones, Fink, Subcarpați, și mulți alții.
– Cinema under the bridge, unde poți vedea filme din selecția TIFF, în fiecare seară de festival.
– diferite zone și activități: biblioteca în aer liber, scena în copac, platforma de discuții Feed Your Mind sau Artdoor, concursul de instalații artistice de mari dimensiuni.

Cunoaște-l pe Figaro, valetul tău virtual și ghidul festivalului AWAKE

Desigur, ne putem organiza până la un punct, când spontaneitatea sau neprevăzutul își fac simțită prezența. Ne vedem la Festivalul Awake!

Photo © Bereczky Sándor

 

Citește mai mult: Awake Festival: 3 zile de relaxare și muzică bună în inima Transilvaniei

Loading...