Electronic Beats Romania
Music

Explozia de lumini și beaturi marca Modeselektor de la primele apariții din România

Modeselektor

DJ setul Modeselektor de la Marea Debarcare Telekom Electronic Beats a fost remarcabil – iată imagini video de la primele lor vizite în București. 

O prezență longevivă, de mai bine de 20 de ani în peisajul muzicii electronice, trei albume esențiale pentru colecția oricărui pasionat de acest curent muzical, un label propriu, un număr imens de live acts și DJ sets în cele mai depărtate colțuri ale lumii: imposibil să surprinzi într-o singură propoziție proiectul Modeselektor și semnele cu care acesta a marcat soundul electronic al unui underground atât de pretențios cum este cel al Berlinului.

Dacă te-ai bucurat de Modeselektor pe 14 aprilie la Marea Debarcare Telekom Electronic Beats sau dacă ai ratat excepționalul DJ set, te vei bucura să descoperi înregistrări de la primele lor performance-uri în România. În 2006, marcau a 6-a ediție AVMotional, pentru ca în 2012 să fie main act pentru lansarea clubului TurboHalle din București. Vezi mai jos câteva imagini video de la partyurile mai sus amintite 🙂

Modeselektor Live @ AV Motional 3

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Modeselektor Live @ TurboHalle Opening

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Citește mai mult: Telekom Electronic Beats a debarcat în România cu două zile de live acts și DJ sets memorabile

Loading...