Electronic Beats Romania
Music

Compozitoarea E.M.M.A. lansează al doilea album

E.M.M.A.

Compozitoarea britanică Emmaline Davies aka E.M.M.A. lansează cel de-al doilea album din carieră.

Albumul Indigo Dream va apărea la finalul lunii iulie 2020 la casa de discuri Local Action și vine la șapte ani după albumul de debut, Blue Gardens.

Noul album cuprinde nouă piese, dintre care unele datează din 2015. Zece la sută din profiturile rezultate din vânzări se vor îndrepta către fundația de caritate pentru tineret BIGKID, cu sediul în Londra.

„Visele ne ajută să înțelegem mai bine adevărurile noastre personale și să ne dezvăluim adevăratele griji și dorințe, dar totodată, ele inversează realitatea din capul cuiva”, spune E.M.M.A. „Am vrut să explorez multe fluxuri ale subconștientului, care se învârt în interiorul și în afara pieselor de pe album. E o formă de evadare, dar și de non-ficțiune.”

Ascultă mai jos, via Bandcamp, prima piesă de pe album, Into Indigo.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

De-a lungul anilor, compozitoarea londoneză E.M.M.A a devenit apreciată pentru munca sa pentru diferite coloane sonore. A colaborat cu Gucci și a înregistrat coloana sonoră pentru scurtmetrajele That Girl, Peugeot și Liberty. Din 2016, Emma este și la cârma Producergirls, primul atelier de producție gratuit pentru femei din Marea Britanie.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist
01. Into Indigo
02. Interlude
03. Gold
04. Echo
05. Ryan Gosling In Space
06. Wave
07. Shell
08. Glitter
09. Ballad Of Janet

Loading...