Electronic Beats Romania
News

Drum&Bass Origins sărbătorește un an de activitate în Fabrica

drum&bass

Drum&Bass Origins, brand local de petreceri ce promovează drum&bass-ul, sărbătorește un an de activitate printr-o petrecere monstru ce va avea loc în clubul Fabrica din București, pe data de 23 noiembrie.

Dacă credeai că scena drum&bass a murit, mai verifică o dată și mai bagă o fisă, căci e posibil să dai peste jackpot. Întrucât nimic nu moare, ci totul se transformă, sound-ul drum and bass a trecut în ultima decadă printr-o serie de schimbări, îmbunătățiri și abordarea unor noi direcții care definesc sound-ul drum&bass contemporan.

Iar dacă nu te-am convins, lineup-ul propune o selecție a celor mai relevanți Dji și producători de pe scena drum & bass internațională: Serum (DJ și producător cu release-uri la V RECORDINGS, Souped Up Records, Philly Blunt, Low Down Deep), Commix (artist semnat la Metalheadz și Dispatch Recordings) și Mark System (artist londonez afiliat la Exit Records și Digital Soundboy). Iar ca petrecerea să fie ca la carte, atmosfera va fi animată de MC AD.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

De suportul local se vor ocupa Beepo’s Mids&Treble (de la Hustle Audio), Inflex și Sour (de la 170 AUDIO), iar de visuals se vor ocupa Noetic & VJ RDGN.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Citește mai mult: Amen Break – Sample-ul din 1969 ce stă la baza soundului drum and bass.

Loading...