Electronic Beats Romania
News

Dinsubsol creează legături între muzica electronică și implicarea socială

Dinsubsol CET3

Amicii de la Dinsubsol au organizat două petreceri inedite weekendul trecut, în Cluj și în Oradea, și se pregătesc de un party memorabil cu Suciu 

Weekendul trecut, amicii de la Dinsubsol au activat două orașe cu evenimente interesante: sâmbătă, 29 Septembrie, au organizat o seară între prieteni pentru iubitorii de muzică electronică și de vinuri în Cluj, la Crush Wine Bar, iar în Cetatea Oradea au susținut campania pentru donare de sange în cadrul evenimentului caritabil “La Cetate|Show & Shine”. În Oradea, sâmbătă s-a dansat cu Robinski, Strigoi și duminică cu Motiv, Albui, CrisSia, iar la Cluj te-au încântat aceeași băieți buni din colectivul Dinsubsol – Strigoi, Robinski, Crissti, Albui.

Și asta nu e tot: pe 26 Octombrie “Dinsubsol invites Suciu” la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, despre care îți povestim mai multe în curând. Până atunci, iată o galerie cu poze de la petrecerea Dinsubsol la CET3: Mihigh and residents.

În fiecare an lansează compilația Dinsubsol Românesc, iar la finalul lui decembrie vom asculta Volum 5. Există un apel deschis pentru piese, cu termen limită pe 5 noiembrie. Află aici cum poți participa.

Citește mai mult: Dinsubsol a deschis un nou capitol în undergroundul orădean cu Premiesku și Mihai Pol

Loading...