Electronic Beats Romania
Music

Diana Miron la Post Muzica 22

Diana Miron

Marți, 30 iunie, de la 8 PM, îți dăm întâlnire în online pentru ultima ediție Post Muzica din acest sezon, cu Diana Miron.

Detalii despre eveniment poți găsi aici.

Diana Miron este o artistă cu un lung parcurs de muzică clasică/contemporană, căutând prin aceasta manifestarea unui spațiu mereu nou. Proiectele sale includ compoziție de soundtrack și sound design pentru spectacole de teatru, film, vocal coaching, ateliere de lucru și instalații performative.

Diana Miron folosește compoziția spontană prin optica fenomenologică a Hyperspectralismului românesc, făcând parte din 2015 din Ansamblul Hyperion International, fondat de către compozitorii Ana-Maria Avram și Iancu Dumitrescu. Colaborând cu artiști români și internaționali, își dezvoltă constant propriul limbaj instrumental (vioară) și expresia vocală prin tehnici extinse.

Curatoriat de Mitoș Micleuşanu, Post Muzica e un program dedicat sunetului și artiștilor activi în zona experimentală a muzicii contemporane, produs de Rezidența BRD Scena9 și finanțat de Fundația9. Arhiva Post Muzica e disponibilă aici.

Loading...