Electronic Beats Romania
News

Festivalul DAVA lansează prima compilație muzicală cu un scop caritabil

Compilația caritabilă DAVA

„Oferim muzică bună pentru o mână de ajutor” afirmă organizatorii festivalului DAVA la lansarea primei lor compilații.

Prima compilație a festivalului DAVA a fost realizată cu suportul unor artiști de muzică electronică prezenți la prima ediție a festivalului, în 2018: Stefano Noferini, Artslaves, Red Pig Flower, Marika și mulți alții.

Banii strânși din vânzarea compilației vor fi donați către Alex, un tânăr de 26 de ani din Sighișoara, ce are nevoie de un tratament foarte scump pentru a se recupera după operația unei tumori. Părinții lui au suportat toate costurile operației (de aproximativ 80.000 euro) realizate în Viena, după o încercare nereușită în România. Iar acum, pentru recuperare, este necesar un tratament medical la fiecare 3 săptămâni. Iar costul unui singur tratament este de 18.000 euro!

Hai să-l ajutăm împreună pe Alex. Faci o faptă bună, contribui la salvarea unei vieți și susții și scena locală cu ocazia asta. Compilația o găsești exclusiv pe Beatport la prețul de 11,99 $.

Proiectul a primit deja susținere internațională din partea unor DJi ca Marco Carola, Paco Osuna, Luigi Madonna, Joachim Garraud, David Vendetta, Dexon, Claude Vonstroke, Dan Hayes, Sam Divine, Different Grooves, Wookieboy, Cody, Deniz Bilgic și alții.

Loading...