Electronic Beats Romania
Music

Cum arată insula pe care are loc festivalul 3 Smoked Olives Island

3 Smoked Olives Island

Festivalul 3 Smoked Olives Island, ajuns deja la a 6-a ediție, aduce crowdul fidel curentului house & techno românesc pe o insulă aflată pe granița României cu Bulgaria.

Muzica de calitate și comunitatea strânsă în jurul insulei sunt 2 ingrediente esențiale pentru o scenă underground locală, profitul fiind doar o noțiune fără formă și fond.

3 Smoked Olives Island Festival subscrie acestei descrieri sumare, devenind, în doar 5 ani, un punct de reper al undergroundului electronic din România. Plasat în sălbăticia insulei Ostrov, pe cursul Dunării, mini-festivalul a evoluat de la 100 de prieteni în 2013, la 2 scene. Aproape totul se face plecând de la ideea de ecologic, folosind-se doar materiale reciclabile sau adunate din pădurea învecinată. Zona de campare este lipită de liziera pădurii, iar tu ai la dispoziție o plajă de 10 km, dacă ai nevoie să-ți iei o pauză de la loopy house-ul tipic românesc.

În 2017, lineupul a inclus pe Herodot, Varhat, Suciu sau Clovis. Te poți deja înscrie pentru a solicita passul de acces pentru ediția 2018.

Dar cum este destul de greu să prinzi în cuvinte cum te simți la 3 Smoked Olives Festival, am selectat 20 de fotografii care surprind perfect vibe-ul.

Credit Foto: Pixelat | 3 Smoked Olives Island Festival

Loading...