Electronic Beats Romania
Music

Croatian Amor lansează un nou album la Posh Isolation

croatian amor

Croatian Amor, unul dintre numeroasele proiecte ale lui Loke Rahbek, a anunțat lansarea albumului Isa, ce va apărea la finalul lunii ianuarie 2019 la casa de discuri daneză Posh Isolation.

Albumul include colaborări cu diferiți artiști, între care Yves Tumor, Alto Aria, Jonnie Standish (HTRK) și alții.

Acesta este cel de-al șaselea album sub aliasul Croatian Amor, după precedentul Love Means Taking Action, apărut în 2016 tot la Posh Isolation, label din Copenhaga care s-a impus deja prin direcția muzicală abordată: noise/drone, synth, punk, black metal, techno/industrial, contemporary classical și altele.

Niciodata pesimist, Croatian Amor aduce pe noul album teme tragice și confort, pentru a anima un sentiment de speranță. Albumul aduce o varietate de voci care îmbogățesc universul muzical al lui Loke, iar fiecare piesă sună complet diferit față de celelalte.

În spatele diferitelor variante și în cadrul diferitelor proiecte demarate până acum, Loke Rahbek produce o varietate largă de sunete încântătoare, de la izbucniri de zgomot elegante, până la explorări de cold-pop sau ambient sintetic. Artistul danez reușește întotdeauna să găsească un punct comun între sunetul industrial aspru și pop-ul bântuit în mod subtil.

Prin dialogul dintre liniile melodice sensibile și care curg neobosit, de fiecare dată sub o nouă formă, muzica lui Loke luminează ca un neon și evocă întâlniri ciudate la miezul nopții și incertitudine constantă.

Ascultă o piesă de pe noul album Croatian Amor mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...