Electronic Beats Romania
Music

Cluburi din București unde merită să dansezi măcar o dată

Cluburi din bucuresti

Partyuri care se prelungesc până luni la prânz și lineupuri demne de orice festival care se respectă, în locații inedite definesc peisajul electronic bucureștean 

Ca orice metropolă care se respectă, Bucureștiul și-a dezvoltat în ultimii ani o alternativă sănătoasă la curentele muzicale mainstream cu care suntem asaltați pe posturile de radio comerciale. Mai mult de atât, hype-ul generat în jurul comunității underground din jurul muzicii electronice a depășit granițele României, aducând mulți veterani ai clubbingului european, dornici să experimenteze exoticul (pentru ei) scenei electronice românești.

Partyuri care se prelungesc până luni la prânz și lineupuri demne de orice festival care se respectă, în locații inedite, definesc peisajul electronic bucureștean, iar noi am alcătuit mai jos o listă de cluburi în care poți trăi din plin această atmosferă:

Club Eden – probabil definiția de club underground, ascuns într-unul dintre subsolurile Palatului Știrbey de pe calea Victoriei, atmosfera densă din Eden este întreținută de obicei de artiștii locali: Suciu, Mihigh, Piticu.

Club Control – cu trecutul ancorat în indie și post punk, Control a utilizat eficient locația nouă din centrul istoric, aducând artiști mai puțin prezenți în București cu showcase-uri Geigling sau Smallville Records. Cu puțin noroc, poți prinde în schimb și pe unul dintre membrii [a:rpia:r] în spatele mixerului.

Motiv – într-un pasaj de pe Calea Victoriei, poți asculta de la reprezentanți ai subculturii hip hop la techno de calitate. Și atunci când spunem techno ne gândim la Herodot, Melodie sau Tulbure.

Club Guesthouse – Guesthouse a transformat spațiul unei foste hale industriale într-un loc în care uiți de tine, timp de ore întregi. Și, dacă nu prinzi o noapte cu SIT, Cezar sau Alexandra, atunci cu siguranță îi poți asculta pe Ion Ludwig, Vera sau Cab Drivers.

Citește mai mult: Cinci cluburi din România unde poți asculta muzică electronică underground 

Loading...